TERÀPIA GESTALT

Supera les situacions que generen conflicte, millora la relació amb el teu entorn, augmenta la teva assertivitat i confiança personal

COACHING

Aprèn a ser més eficient i creatiu a l'hora de perseguir les teves metes personals o laborals, o enfrontar reptes importants

BIOENERGÈTICA I MINDFULNESS

Augmenta la teva energia vital, desbloqueja les tensions corporals i respon millor a les exigències del dia

A cada sessió es fa servir l'enfocament i l'eina que es consideri adequada al moment que vius, d'aquesta manera el millor del coaching, del gestalt, de la bioenergètica o de la meditació, està a la teva disposició perquè avancis en el teu camí.

Enfocaments inclosos

Coaching

T'ensenya a ser més eficient, resolutiu i creatiu a l'hora de perseguir les teves metes personals o laborals, o enfrontar els reptes que tinguis davant.

El seu enfocament és molt útil quan arriba el moment de definir correctament els objectius, també quan és moment de buscar noves alternatives i de passar a l'acció.

El coaching aporta una metodologia pro-activa que t'ajuda a posar-te en marxa malgrat les resistències.

T'ajuda a reconèixer les accions o pensaments que poden estar boicotejant el teu potencial. Busca les creences limitants que estan sustentant aquest boicot, les qüestiona, transforma i reestructura de tal manera que aconsegueixis deixar-les enrere.

El coaching et permet reconèixer que ets únic i especial, amb elements positius i potenciadors que et poden guiar per recórrer el teu camí, donant-te força i confiança.

En resum, el coaching t'ajuda a mobilitzar-te amb eficiència, retira elements interns que et frenen, potència les teves virtuts i et facilita el procés per assolir els teus objectius personals o laborals.

Terapia Gestalt

Et permet superar conflictes, augmenta la teva confiança personal i la teva capacitat de reaccionar correctament.

La fem servir a les sessions quan es detecten dificultats més profundes provinents d'experiències passades o d'aprenentatges obsolets.

La Gestalt promou que tinguis un major contacte amb tu mateix perquè sàpigues què sents, què necessites i què vols en cada moment. Només quan saps qui ets, pots ser coherent i transmetre-ho al teu entorn.

També t'ajuda a reconèixer si algunes de les teves reaccions habituals, sense adonar-te'n, perjudiquen les teves relacions personals o professionals.

La Gestalt reconeix una total unitat de ment, emocions i cos, i treballa des d'aquests tres àmbits per facilitar un equilibri intern satisfactori.

El seu enfocament aporta a les sessions infinitat de dinàmiques i exercicis vivencials i experimentals, amb els quals des de "l'aquí i l'ara" aconsegueixes conèixer-te més i solucionar els conflictes que d'altra manera es segueixen repetint, evitant o afrontant incorrectament.

Bioenergètica i Mindfulness

Aquestes disciplines permeten treballar en les sessions des del vessant corporal i inspiracional, aprofitant les seves característiques i potencials normalment infra-utilitzats. Són molt indicades per fer-te sortir de l'àmbit mental i de les justificacions.

El seu ús en les sessions complementa el treball terapèutic i pro-actiu.

Exercicis senzills de respiració, de meditació i de desbloqueig de tensions t'ajuden a tenir major inspiració en la teva consciència i més energia vital en el teu cos.

Amb més inspiració pots afrontar els reptes més confiat i optimista.

Amb més energia corporal pots respondre a la vida amb més determinació i salut.

T'agradaria saber més d'aquests enfocaments?

Et comparteixo els meus coneixements perquè augmentis les teves habilitats i guanyis recursos.

Més clients satisfets

 • A partir de mi buena experiencia en un taller de Espacio Impulso decidí afrontar algunos temas conflictivos mediante sesiones individuales. Las sesiones me han aportado claridad, confianza y me ha dado herramientas para afrontar mis problemas.

  Esther M. B.

 • Las sesiones me ha ayudado a empezar un camino de transformación. Su capacidad de comprensión y de proponer una visión distinta a aquella en la cual estaba estancado han sido una clave importante.

  Vittorio T.

 • Asistí al taller de Coaching de Espacio Impulso de Crecimiento y Liderazgo Personal. Lo encontré de mucho interés y de mucha utilidad para el manejo de mi vida. Salí del curso muy contento, muy motivado y con nuevos horizontes hacia el futuro.

  Harvey Higgings

 • Motivos por los que considero que en Espacio Impulso son buenos profesionales del Coaching: -Ayudan a plantear objetivos realistas a alcanzar y a marcar un periodo de tiempo en el cual alcanzarlos -Tienen recursos para hacer ver al cliente las cosas desde una perspectiva externa y desde la distancia, permitiendo así adquirir una cierta objetividad sobre la situación que se está tratando y a ser, por tanto, más realista -Favorecen el desarrollo y crecimiento personal

  María Lora Gallego

 • Desde la primera sesión me sentí cómoda y vi que el terapeuta recogía muy bien mis problemáticas, encuadrando el tema principal de modo natural y efectivo, y al mismo tiempo, siendo respetuoso con mis dificultades.

  Valeria Joaniquet

 • Gracias al taller de coaching Liderazgo Personal para Lograr mis Objetivos se ha hecho realidad un sueño de mi infancia que ha representado un tesoro imborrable en mi vida. Porque los sueños, son mucho más grandes cuando se viven que cuando se imaginan.

  Nohemi Tovar, 
Diseñadora Gráfica

Els canvis que et faran estar més satisfet i motivat en la vida estan únicament en tu. Què esperes per començar?

SUBIR