TERÀPIA GESTALT

Supera les situacions que generen conflicte, millora la relació amb el teu entorn, augmenta la teva assertivitat i confiança personal

COACHING

Aprèn a ser més eficient i creatiu a l'hora de perseguir les teves metes personals o laborals, o enfrontar reptes importants

BIOENERGÈTICA I MINDFULNESS

Augmenta la teva energia vital, desbloqueja les tensions corporals i respon millor a les exigències del dia

A cada sessió es fa servir l'enfocament i l'eina que es consideri adequada al moment que vius, d'aquesta manera el millor del coaching, del gestalt, de la bioenergètica o de la meditació, està a la teva disposició perquè avancis en el teu camí.

Enfocaments inclosos

Coaching

T'ensenya a ser més eficient, resolutiu i creatiu a l'hora de perseguir les teves metes personals o laborals, o enfrontar els reptes que tinguis davant.

El seu enfocament és molt útil quan arriba el moment de definir correctament els objectius, també quan és moment de buscar noves alternatives i de passar a l'acció.

El coaching aporta una metodologia pro-activa que t'ajuda a posar-te en marxa malgrat les resistències.

T'ajuda a reconèixer les accions o pensaments que poden estar boicotejant el teu potencial. Busca les creences limitants que estan sustentant aquest boicot, les qüestiona, transforma i reestructura de tal manera que aconsegueixis deixar-les enrere.

El coaching et permet reconèixer que ets únic i especial, amb elements positius i potenciadors que et poden guiar per recórrer el teu camí, donant-te força i confiança.

En resum, el coaching t'ajuda a mobilitzar-te amb eficiència, retira elements interns que et frenen, potència les teves virtuts i et facilita el procés per assolir els teus objectius personals o laborals.

Teràpia Gestalt

Et permet superar conflictes, augmenta la teva confiança personal i la teva capacitat de reaccionar correctament.

La fem servir a les sessions quan es detecten dificultats més profundes provinents d'experiències passades o d'aprenentatges obsolets.

La Gestalt promou que tinguis un major contacte amb tu mateix perquè sàpigues què sents, què necessites i què vols en cada moment. Només quan saps qui ets, pots ser coherent i transmetre-ho al teu entorn.

També t'ajuda a reconèixer si algunes de les teves reaccions habituals, sense adonar-te'n, perjudiquen les teves relacions personals o professionals.

La Gestalt reconeix una total unitat de ment, emocions i cos, i treballa des d'aquests tres àmbits per facilitar un equilibri intern satisfactori.

El seu enfocament aporta a les sessions infinitat de dinàmiques i exercicis vivencials i experimentals, amb els quals des de "l'aquí i l'ara" aconsegueixes conèixer-te més i solucionar els conflictes que d'altra manera es segueixen repetint, evitant o afrontant incorrectament.

Bioenergètica i Mindfulness

Aquestes disciplines permeten treballar en les sessions des del vessant corporal i inspiracional, aprofitant les seves característiques i potencials normalment infra-utilitzats. Són molt indicades per fer-te sortir de l'àmbit mental i de les justificacions.

El seu ús en les sessions complementa el treball terapèutic i pro-actiu.

Exercicis senzills de respiració, de meditació i de desbloqueig de tensions t'ajuden a tenir major inspiració en la teva consciència i més energia vital en el teu cos.

Amb més inspiració pots afrontar els reptes més confiat i optimista.

Amb més energia corporal pots respondre a la vida amb més determinació i salut.

T'agradaria saber més d'aquests enfocaments?

Et comparteixo els meus coneixements perquè augmentis les teves habilitats i guanyis recursos.

Més clients satisfets

 • A partir de la meva bona experiència en un taller de Espacio Impulso vaig decidir afrontar alguns temes conflictius mitjançant sessions individuals. Les sessions m'han aportat claredat, confiança i m'ha donat eines per afrontar els meus problemes.

  Esther M. B.

 • Les sessions m'ha ajudat a començar un camí de transformació. La seva capacitat de comprensió i de proposar una visió diferent a aquella en la qual estava estancat, han estat una clau important.

  Vittorio T.

 • Vaig assistir al taller de Coaching de Espacio Impulso de Creixement i Lideratge Personal. El vaig trobar de molt interès i de molta utilitat per al maneig de la meva vida. Vaig sortir del curs molt content, molt motivat i amb nous horitzons cap al futur.

  Harvey Higgings

 • Motius pels quals considero que en Espacio Impulso són bons professionals del Coaching: -Ajuden a plantejar objectius realistes a assolir i marcar un període de temps en el qual assolir-los -Tenen recursos per fer veure al client les coses des d'una perspectiva externa i des de la distància, permetent així adquirir una certa objectivitat sobre la situació que s'està tractant i ser, per tant, més realista -Favoreixen el desenvolupament i creixement personal

  María Lora Gallego

 • Des de la primera sessió em vaig sentir còmoda i vaig veure que el terapeuta recollia molt bé les meves problemàtiques, enquadrant el tema principal de manera natural i efectiva, i al mateix temps, sent respectuós amb les meves dificultats.

  Valeria Joaniquet

 • Gràcies al taller de coaching Lideratge Personal per Aconseguir els meus Objectius, s'ha fet realitat un somni de la meva infància que ha representat un tresor inesborrable en la meva vida. Perquè els somnis, són molt més grans quan es viuen que quan s'imaginen.

  Nohemi Tovar, 
Diseñadora Gráfica

Els canvis que et faran estar més satisfet i motivat en la vida estan únicament en tu. Què esperes per començar?

SUBIR